Кошик
268 відгуків
promo_banner
+380 (66) 907-47-64
+380 (99) 081-09-60
ГОЛДЕН ФИД
Кошик

Клітковина (гмих) чорного кмину (калінджі) 100 грамів

76 ₴/упаковка

Мінімальне замовлення — 10 упаковок

Мінімальна сума замовлення на сайті — 250 грн

  • В наявності
  • Тільки оптом
Клітковина (гмих) чорного кмину (калінджі) 100 грамів
Клітковина (гмих) чорного кмину (калінджі) 100 грамівВ наявності
76 ₴/упаковка
+380 (66) 907-47-64
  • +380 (99) 081-09-60
+380 (66) 907-47-64
  • +380 (99) 081-09-60
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

 Клітковина чорного кмину має унікальний біохімічний склад оздоровчої дії. У макаху чорного кмину міститься 15 незамінних амінокислот, груба клітковина, жирні кислоти (лінолева, ліноленова, олеїнова), вітаміни (вітамін Е, каротиноїди (попередниці вітаміну А), вітаміни групи B (B1, B2, B3, B6, B9), різні макро- та мікроелементи (калій, натрій, кальцій), ефірна олія та інші корисні для здоров'я людини речовини. Завдяки такому складу макових чорного кмину є ідеальним для профілактики ракових захворювань. Вживання клітковини чорного кмину сприяє очищенню організму, зниженню ваги та запобігає ожирінню. Крихітки, що містяться в кліткованні, грубі харчові волокна мають комплексну оздоровчу дію на організм людини. Завдяки своїм унікальним властивостям шрот чорного кмину належить до дієтичних, і водночас лікарських продуктів харчування, які є важливим інгредієнтом у лікувальному меню.

 

Застосування макухи чорного кмину

 

Жмих чорного кмину використовується в раціоні дієтичного харчування, як додаткове джерело клітковини для забезпечення оптимальних умов функціонування органів травлення. Жмових чорного кмину рекомендується вживати людям з ослабленим імунітетом, у разі усіх хвороб органів травлення: гастрит, метеоризм, хвороби печінки, цукровий діабет, підвищений рівень холестерину. Жмих чорного кмину використовується в кулінарії, як ароматна приправа. Його використовують під час випікання хліба та печива, під час маринування та консервування, засолювання овочів. Шрот насіння чорного кмину використовується як здорова добавка до пшеничного, житнього борошна.

 

Протипоказання: не рекомендується вживати у разі індивідуальної нестерпності до компонентів продукту. Перед вживанням необхідно проконсультуватися з лікарем.

 

Застосування: з профілактичною метою вживають по 1-2 столові ложки на день, запиваючи достатньою кількістю води. Можна додавати до страв, які не підлягають термічному обробленню.

 

Харчова та енергетична цінність на 100 г продукту

·         Калорійність:  329,00 кКал

·         Білки:  17,81 г

·         Жири:  14,27 г

·         Вуглеводи:  9,74 г

 

Характеристики
Основні
ВиробникВласне виробництво
Країна виробникУкраїна
Вага400 г
Склад100 % черный тмин
Інформація для замовлення
  • Ціна: 76 ₴/упаковка
  • Мінімальне замовлення: 10 упаковок

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner