Гарбузове насіння – універсальний продукт: служать сировиною для виробництва олії, а в сирому вигляді є цінним продуктом харчування, які несуть користь для здоров'я. Гарбузове насіння використовуються в сирому і смаженому вигляді, як самостійне блюдо. Входять до складу різних салатів і соусів для готових сніданків. Подрібнене насіння додаються в соуси, маринади, гарніри, хлібобулочні вироби, борошно для випічки оладок і булочок. Ними прикрашають кондитерські вироби та перші страви.
Регулярное применение в рационе тыквенных семечек предупреждает приступы депрессии, тревоги, раздражительности, бессонницы. Снижают уровень вредного холестерина, риск возникновения остеопороза, атеросклероза, образования каменистых отложений в почках. Снимают кожные воспалительные процессы, в том числе при псориазе, угревой сыпи, экземе. Способствуют заживлению трещин на губах. Благотворно влияют на состояние ногтей и волос. Улучшают состояние кровеносной системы, укрепляют стенки сосудов и делают их эластичными. Горсточка семечек восполняет суточный запас цинка и железа. Речовина кукурбітин має величезне значення для нормальної функціональності опорно-рухового апарату та шлунково-кишкового тракту, позитивно впливає на зір. Зміцнює імунітет і продовжує молодість.
Упаковка | |
---|---|
Вага | 1 г |
Основні атрибути | |
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Основні | |
Ціна за 1 кг | 200 |
- Ціна: 350 ₴/кг