
Тибетський, молочний гриб. Нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, підвищує імунітет.Об'ятім 50 мл
290 ₴
- Немає в наявності
- +380 (99) 081-09-60
Гриб, за допомогою якого отримують способом бродіння корисні кисломолочні продукти.
Порція гриба розшита на 1 літр молока.
Тибетський молочний гриб
За допомогою тибетського гриба поліпшується обмін речовин. Підвищується імунітет. Сприяє схудненню.
Виліковує алергії та інші хронічні захворювання.
Молочний гриб — це незамінний засіб у разі серйозних захворювань.
Цілющі властивості гриба:
Оздоровлення шлунково-кишкового тракту;
• Створює в кишківнику кислу реакцію, покращуючи всмоктування кальцію, вітаміну Д, заліза.
• Контролює циркуляцію жовчних кислот у кишківнику та печінці, запобігаючи у такий спосіб їх надмірній втраті для організму.
• Регулює перистальтику кишківника.
• Сприяє відновленню цілісності в слизовій оболонці травного тракту.
• Забезпечує синтез в організмі 70% всіх вітамінів.
• Має імунну функцію.
- Лікування бактеріального гастриту, хвороб печінки та жовчного міхура;
- Попередження онкологічних захворювань;
- Лікування в ранній стадії цукрового діабету;
- Нормалізація обміну речовин в організмі;
- Позбавлення імпотенції;
- Підвищується настрій і життєвий тонус.
Міцеля гриба росте в молоці, постійно сквашуючи його. Простіше всього взяти скляну банку (1000 мл), заповнити її грибом (столова ложка), залити молоком. Отвір прикрити марлею, поставити в тепле та темне місце на 24 години. Якщо ви вирішили не пити сьогодні напій, його потрібно злити, обережно дістати грибочки. Банку помити водою із содою, добре промити білі грудочки, повторити процедуру.
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Тип екстракту | Тваринний |
- Ціна: 290 ₴